بسم الله الرحمن الرحیم
چه راهى را انتخاب کنیم تا بتوانیم در آخرت رستگار باشیم؟
بسمه تعالى؛ نعمت هدایت را شکرگزارى کنید و با تمسک بذیل عنایت اهل بیت (علیهم السلام) و توسل بایشان (علیهم السلام) و ادامه راه تقوى و عمل به وظائف انشاء الله به مقصود که نجات از مهلکات و رستگارى در آخرت است نائل خواهید شد. والله المسدّد.
خواهشمندم این جانب دانش آموز سال دوم راهنمائى را نصیحت فرمایید تا بتوانم موفق باشم انشاء الله تعالى.
بسمه تعالى؛ خداوند متعال را بر این نعمت سپاس گویید که بر شما منت نهاده و اسلام و ایمان و توجه به یادگیرى احکام و انگیزه تخلّق به اخلاق اسلامى را نصیب شما نموده و توفیق تحصیل بشما عنایت فرموده است. سعى کنید با توجه به پروردگار متعال و توسل به پیغمبر اکرم (صلى الله علیه وآله) و ائمه اطهار (علیهم السلام) در انجام واجبات و دورى از گناهان و توجه به روز حساب کوشا بوده و ایمان خود را بیمه سازید و در یادگیرى علوم و تخصص خدمتى به جامعه مسلمین و سعى در عزت اسلام و مسلمین بنمایید و از معاشرت با دوستان مشکوک و ناشناخته پرهیز نمایید که شخص بدوستانش شناخته مىشود. خداوند به شما توفیق بیشتر عنایت فرماید، والله الموفق والمعین. ادامه مطلب...
نویسنده در یکشنبه 87/2/15 |
نظر
نویسنده در جمعه 87/2/13 |
نظر
مسئله تعلیم و تربیت، به معنای زندگی بخشیدن به فرد و جامعه است
به گزارش خبرگزاری فارس، حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی
صبح امروز در دیدار هزاران نفر از معلمان و فرهنگیان استان فارس تأکید
کردند: شأن و جایگاه معلمان در جامعه باید بر اساس منطق و نگاه اسلامی،
احیا شود و معلم در نگاه ملت، از حرمت، کرامت و عظمت حقیقی برخوردار باشد.
رهبر انقلاب اسلامی، روز معلم را روزی پرمضمون و در نگاه کلان، روز
همه ملت ایران دانستند و با اشاره به «تفاوت عمیق نگاه اسلامی و غربی» به
جایگاه و هویت معلم افزودند: در منطق اسلامی، مسئله تعلیم و تربیت، به
معنای زندگی بخشیدن به فرد و جامعه است اما در نگاه تمدن مادی، معیار ارزش
گذاری معلم، قابلیت تبدیل فعالیتهای او به پول است که متأسفانه این نگاه
به علت نفوذ فرهنگی غرب، در دو قرن اخیر در ایران نیز، رواج یافته و باعث
کاهش ارزش حقیقی معلم شده است.
حضرت آیتالله خامنهای رسیدگی مسئولان ذیربط به توقعات و مطالبات
مادی معلمان را لازم دانستند اما خاطرنشان کردند: نگاه به معلم باید همان
نگاه اسلامی باشد که در آن، متعلم در مقابل معلم در اوج ادب، سپاسگزاری و
خضوع قرار دارد و آحاد مردم نیز به معنای حقیقی برای معلم، احترام و ارزش
قائلند.
ادامه مطلب...
نویسنده خادم کوچک در پنج شنبه 87/2/12 |
نظر
می توان در سایه آموختن گنج عشق جاودان اندوختن
اول از استاد، یاد آموختیم پس، سویدای سواد آموختیم
از پدر گر قالب تن یافتیم از معلم جان روشن یافتیم
ای معلم چون کنم توصیف تو چون خدا مشکل توان تعریف تو
ای تو کشتی نجات روح ما ای به طوفان جهالت نوح ما
یک پدر بخشنده آب و گل است یک پدر روشنگر جان و دل است
لیک اگر پرسی کدامین برترین آنکه دین آموزد و علم یقین
شعر از شهریار
روز و هفته معلم بر همه ی معلمان مبارک باد .

نویسنده در پنج شنبه 87/2/12 |
نظر

نشریه البلد نوشت: چفیه، نماد مبارزان فلسطینى، اکنون به سالنهاى نمایش مد لباس در جهان کشیده شده است.
به نوشته «پرستیوی» به نقل از این نشریه، در مرکز بیروت و در
خیابان «حمرا» که مشهورترین مکان فرهنگى، سیاسى و مدل لباس لبنان است،
آخرین مد جهانى به نمایش گذاشته شده است. پشت ویترین فروشگاههاى معروف
لباس در این خیابان، براى تزیین مانکنهاى پلاستیکى از انواع چفیهها
استفاده شده. در یکى از فروشگاهها، چفیه چهارخانه سیاه و سپید دور گردن
مانکن نقرهای رنگی را پوشانده و در انتهای آن مبلغ بالایى حک شده است.
مانکن دیگر شلوار جین به پا دارد و با چفیه آبى و سفیدى که روى تىشرت
سبز رنگ انداخته است جلب توجه مىکند. انتهاى خیابان، شعبه فروشگاه
اروپایى معروفى قرار دارد که در ویترین خود و کنار آخرین مدلهاى سال،
مانکنى جاى داده که با به پا داشتن دامن صورتى و چفیه چهارخانهای به رنگ
صورتى و آبى رهگذران را مسحور خود کرده است.
ادامه مطلب...
نویسنده خادم کوچک در یکشنبه 87/2/1 |
نظر
نویسنده خادم مسجد در یکشنبه 86/11/14 |
نظر
تصویر زیر مربوط به آرم شرکت نوشابه سازی کوکاکولا است.

اگر برچسب نوشابه کوکاکولا را از روی بدنه بطری جدا کرده و به پشت آن با دقت نگاه کنید ، آرم کوکاکولا از پشت به اینصورت خوانده میشود ( لا محمد - لا مکه ) یعنی نه محمد و نه مکه.

شرکت کوکاکولای آمریکا در یک توهین آشکار به مسلمانان ، تصویر تبلیغاتی خود را شبیه به نماز جماعت مسلمانان منتشر کرده و به شکل و شمائلی ، نمازگزاران مسلمان را نشان داده است که گویا بطری های نوشابه کوکاکولا هستند که آنها را پهلوی هم ردیف کرده اند !

منبع
نویسنده خادم کوچک در یکشنبه 86/11/14 |
نظر

پس از 117 روز توقف امام خمینی (ره) در نوفل لوشاتو(فرانسه) امام خمینی (ره) ساعت 3:30 به وقت تهران به سوی وطن حرکت کردند.
با آنکه پخش مستقیم مراسم ورود امام از شبکه تلویزیون میلیون ها نفر را در خانهها پای تلویزیون نشانده بود ، در تهران سیل جمعیت برای دیدار رو در رو با امام خمینی(ره) خود را به مسیر تعیین شده و خیابان هایی که از فرودگاه تا بهشت زهرا به عنوان معبر امام انتخاب شده بود رسانده و در خیابان ها مستقر شدند.
طول جمعیت استقبال کننده از امام به 32 کیلومتر می رسید. در هواپیما 200 نفر امام را همراهی می کردند که 50 تن از آنان همراهان و هواداران و نزدیکان امام خمینی(ره) و 150 نفر دیگر از خبرنگاران بودند. رأس ساعت نه و سی و هفت دقیقه و سی ثانیه امام در میان حلقه گروه منتخب استقبال کنندگان، از پلههای هواپیما فرود آمدند.
خودروی حامل امام خمینی(ره) و افراد اسکورت با سرعتی متعادل به سوی میدان آزادی به راه افتاد تا از آنجا راهی دانشگاه تهران شود و سپس راه را در مسیر خیابان آزادی تا بهشت زهرا ادامه داد. امام (ره) در این روز ابتدا در فرودگاه با ایراد بیاناتی از تمامی افرادی که در این مدت در به ثمر رسیدن انقلاب اسلامی نقش ایفا کردند، تشکر کردند. ایشان سپس با حضور در کنار شهدای انقلاب اسلامی درباره مواردی چند از جمله غیر قانونی بودن مجلس و دولت منصوب شاه و مفاسد رژیم گذشته ایراد سخن کردند. ایشان همچنین در این روز طی پیامی از افسران ، درجه داران و سربازان ارتش خواستند با دولت غاصب بختیار همکاری نکنند. آن حضرت همچنین در مدرسه رفاه تهران در میان اعضای کمیته برگزاری استقبال از دستاوردهای انقلاب سخن گفتند.
از دیگر وقایع دوازدهم بهمن ماه 1357 ، میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
1- هنگام ورود امام خمینی به مدت بیست دقیقه مراسم استقبال توسط تلویزیون دولتی ایران به طور زنده پخش شد ، اما ناگهان عکس شاه بر روی صفحه تلویزیون ظاهر شد و برنامه قطع گردید. گفته شد نظامیانی که در ایستگاه فرستننده بودند از اینکه سرود شاهنشاهی نواخته نشده بود عصبانی شده بودند و برنامه را قطع کردند. رادیو دولتی در تمام مدت سکوت اختیار کرد و مراسم را پخش نکرد.
2- فرماندار نظامی اعلام کرد به مناسبت ورود امام خمینی (ره) حرکات و اجتماعات از ساعت هفت صبح امروز به مدت سه روز با رعایت نظم و ترتیب در سطح شهر تهران و حومه به نحوی که موجب هیچ گونه در گیری و عملیات مخل نظم عمومی نشود مجاز خواهد بود.
3- علی آبادی از شورای سلطنت استعفا داد.
4- با آمدن امام خمینی(ره) به وطن روحانیون متحصن در مسجد دانشگاه طی اعلامیهای به تحصن خود خاتمه دادند.
منبع
نویسنده خادم کوچک در پنج شنبه 86/11/11 |
نظر
به گزارش خبرگزاری فارس، مرحوم آیتالله احمد مجتهدی تهرانی در نهم مهرماه سال 1302 شمسی برابر با دوم رجبالمرجب سال 1343 قمری در تهران چشم به جهان گشود.
وی در خاندانی با تقوی و ورع و فضل و شرف پرورش یافت پدر ایشان مرحوم محمدباقر از کسبههای معروف و با تقوی و متدین تهران بوده و جد ایشان مرحوم میرزا احمد از تجار مشهور و از مؤمنین و متدینین عصر خود بود. بعد از این دو بزرگوار اجداد حضرت آیت الله مجتهدی همگی در کسوت روحانیت و از علماء جلیلالقدر و مبلغین اسلام و از ائمه جماعات مشهور کاشان بودند.
از جمله اجداد ایشان آیات و حجج اسلام، حاج ملا محمدعلی مجتهد و حاج ملامحمد باقر مجتهد و حاج ملا محمد کاظم مجتهد کاشانی بودند.
صاحب کتاب لبابالالقاب تالیف آیت الله مرحوم آخوند ملا حبیب الله شریف کاشانی متوفی 1340 قمری درباره یکی از اجداد ایشان یعنی حضرت آیت الله حاج شیخ محمدعلی مجتهد کاشانی مینویسد: «او فرزند حاج محمدباقر کاشانی است و آیت الله حاج محمدعلی مجتهد کاشانی عالمی فاضل و مدرسی بزرگوار در علوم شرعی و عقلی بود، به حدی که فضل و علم و زهدش بر دیگران مسلم و آشکار بود، و آن مرحوم فرزندی داشت به نام حاج ملا ابوالقاسم که او هم حکیم و منجمی زبردست بود و من آن فرزند را دیده بودم و او در تهران فوت کرد (و در اطراف چهار راه مولوی که در آن زمان قبرستان بود دفن گردید) و مرحوم آیت الله حاج محمدعلی از شاگردان فقیه عالیقدر حضرت آیتالله سیدمحمد تقی کاشانی بود و او از شاگردان عالم ربانی و معلم اخلاق حاج ملا احمد نراقی است و ملااحمد نراقی استاد شیخ مرتضی انصاری بود و وقتی که ملااحمد نراقی از رحلت آیتالله سیدمحمد تقی کاشانی باخبر شدند از شدت حزن و اندوه و با صدای رسا و بلند شدیدا گریه کردند و از فقدان آن عالم بزرگوار تاسف خوردند.»
آیتالله مجتهدی در سال 1362 قمری و در سن 19 سالگی به کسوت روحانیت درآمد و قبل از آن در بازار تهران مشغول به کار بود و پدر ایشان یعنی مرحوم محمد باقر راضی نبود که فرزندش طلبه شود ولی بر اثر عشق و علاقه زیادی که جناب استاد به علم و دانش داشت به سوی طلبگی روی آورد.
با توجه به مخالفت پدر، سالها با عسرت و سختی زیادی، در لباس روحانیت به تحصیل علم پرداخت و بعد از سالها نه تنها پدر راضی شد بلکه بر وجود چنین فرزندی در نزد خویشان و نزدیکان و در اجتماع افتخار میکرد.
وی پنج سال بعد یعنی در سال 1367 قمری و در سن 24 سالگی ازدواج کرد و در همین سال دروس رسائل و مکاسب را نزد آیات و حجج اسلام آقایان فاضل (پدر حضرت آیتالله العظمی فاضل لنکرانی) و سیدحسین قاضی و آقا شیخ قاسم نحوی امتحان داد و با موفقیت به اتمام رساند. بعد از قریب دو سال در سن 26 سالگی و در سال 1369 قمری امتحان کفایه و قسمتی از درس خارج را با موفقیت گذراند.
آیتالله مجتهدی در ضمن تحصیل، به تدریس کتب حوزوی هم میپرداخت و وقتی که از قم به تهران آمد شبها در مسجد امینالدوله که مرحوم حاج شیخ محمد حسین زاهد در آنجا مشغول به تدرس و اقامه نماز بود، استاد هم، صبح و عصر به امر تدریس اشتغال داشت و چون مرحوم حاج شیخ محمدحسین زاهد در اواخر عمر و با وجود کهولت سن به سختی مشغول تعلیم و تربیت طلاب بود، لذا از آیتالله مجتهدی تقاضا کرد که علاوه بر تدریس، شبها هم منبر برود و آیتالله مجتهدی در طول دو سال، شش جزء از اول قرآن را با استفاده از تفسیر برهان که مبنای تفسیری ایشان بود برای مستمعین آیات قرآن را تفسیر میکرد.
آیتالله احمد مجتهدی تهرانی صبحها در مسجد مرحوم حاج سید عزیزالله بازار جهت طلاب به تدریس کتب ادبیات و فقه مشغول بود و بعد از ظهرها هم برای کسانی که روزها شاغل بودند و بعد از ظهرها درس میخواندند به تدریس کتب حوزوی از قبیل مطول، سیوطی، مغنی، منطق و غیره میپرداخت.
دو سال بعد یعنی در 21 محرم سال 1372 قمری، ثلمهای در اسلام به وجود آمد و آن رحلت عارف زاهد و معلم اخلاق حاج شیخ محمدحسین زاهد رحمةالله علیه بود.
آیتالله احمد مجتهدی تهرانی پس از گذشت سه سال از رحلت آن عالم بزرگوار، همچنان به امر تدریس در مسجد مرحوم حاج سید عزیزالله واقع در بازار تهران مشغول بود تا آنکه به درخواست عدهای از علماء و مردم متدین، از حضرت استاد تقاضا کردند که حوزه علمیه را به مسجد مرحوم حاج ملا جعفر منتقل کنند که در آن زمان مسجد، انبار خاک ذغال و خمره ترشی کسبه محل بود، و تجار و مردم متدین با علماء مشورت کردند و به این نتیجه رسیدند که آیهالله مجتهدی به دلایلی نسبت به علماء دیگر جهت ادامه راه مرحوم حاج شیخ محمد حسین زاهد ارجحیت دارد.
بنابراین با همت تجار و مردم متدین، آیتالله مجتهدی توانست حوزه علمیه فعلی را که در تهران خیابان 15 خرداد شرقی، کوچه شهید مرتضی کیانی، کوچه مسجد آقا واقع است تأسیس کند.
در این حوزه هر سال مراسم عمامهگذاری با حضور آیتالله احمد مجتهدی تهرانی برگزار می شد.
منبع
نویسنده خادم مسجد در یکشنبه 86/10/23 |
نظر
نویسنده خادم مسجد در شنبه 86/10/8 |
نظر